Hoe ben je hier terecht gekomen?
via vrienden
via een zoekmachine
via het internet
weet niet meer


Nieuw op AllForKids

Een nieuw item op AllForKids is de gallerij. Op deze pagina kun je een foto van uw pasgeboren kindje insturen zodat andere mensen kunnen zien wat voor prachtkind u heeft.

De gallerij is hier te vinden.

Welkom op AllForKidsHeel veel plezier op AllForKids,
Het AllForKids team

Er zijn zoveel leuke uitgaansmogelijkheden waardoor het moeilijk is om er eentje uit te kiezen. Wij hebben verschillende uitgaansmogelijkheden op een rijtje gezet, om het voor u overzichtelijk te maken.

Het is best lastig om een naam voor je baby te kiezen. Daarom helpen wij u maar al te graag en hebben wij 4.000 namen op alfabetische volgorde gezet, zowel jongens- als meisjesnamen.

Heeft iemand net een kleine gekregen, is er een kindje jarig, of wil je iemand mee uit vragen? Wij hebben voor diverse gelegenheden erg leuke postkaarten om naar je kennis te sturen!

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf of gastouderbureau? Hier kunt u in een overzicht zien welke opvang bij u in de buurt te vinden is.

Een opsomming van links naar de leukste boeken en mooiste babymuziek vindt u hier. Een uitgebreide selectie van verschillende onderwerpen.

Een handig overzicht naar de beste kledingwinkels, speelgoed, kinderwagens, of zelfs babyspeciaalzaken is hier voor u gegroepeerd. Zelfs adressen voor verhuur van babyspullen en tweedehandse babykleding kunt u hier vinden.

Wat is er leuker dan je trots aan iedereen te laten zien. Voeg een foto met tekst toe in de gallerij.